dimarts, 1 d’octubre del 2013

ACTUALITZEM LES PISSARRES


A classe hem estat veient les utilitats de la pissarra digital interactiva, concretament les educatives. Amb això ens hem adonat de les grans possibilitats que pot oferir aquest recurs tecnològic en l’àmbit educatiu. 


 D’una banda, com a avantatges, veiem que és un recurs  que permet que les classes siguin més interactives i incentiva la motivació dels alumnes per la seva gran innovació. De cara al professor, és una facilitat metodológica si s’aplica bé, que facilita l’aprenentatge a l’alumnat. A més,  és possible dur a terme un tema a través de diferent format. Permet la integració de tots els alumnes ja que es poden adjuntar vídeos, imatges, sons i a més es pot interactuar  amb la pissarra digital de manera tàctil. 


D’altra banda, trobem que depèn d’un sistema de corrent elèctrica que pot fallar així com també poden  sorgir problemes tècnics. Per tant, hauriem de tenir un pla alternatiu que permeti continuar la classe. També comporta la despesa d’adequar l’aula correctament  i no dificultar així la visualització.


Ens sembla un bon recurs si en saps fer un bon ús d’aquest. Hi ha cursos específics que ens ofereixen  tenir un bon coneixement i maneig.  

A continuació, us deixem una mostra sobre l'aplicació de les pissarres digitals.




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada